Mammabubblan x 2

Bloggen började mitt i mammabubblan runt Max och nu har den tagit lite ny fart sedan lillebror Erik kom till världen.

torsdag, augusti 17, 2006

Strunta i tvätt och disk!?

I Liberos mail stod det att strunta i sådant som tvätt och disk. Jo tack gärna, men hur? Det behöver ju ändå göras. Igår när jag höll på att tvätta på eftermiddagen så fick Max sitta i sin bilstol. En liten stund var han nöjd, men den var liten. Sedan satte skrikorgien igång. Han upptäcker hela tiden fler och fler lägen på rösten och nu är det liksom stönskrika som gäller. Han var helt galen, men en liten stund lyckades jag distrahera honom genom att stå och fladdra med tvätten framför honom. Det var extremt svårt att få slut på skrikandet även utanför tvättstugan, han höll på i stort sett tills vi båda somnade i pur utmattning.

Utöver skrikljuden så har han också blivit väldigt förtjust i att gapskratta åt ingenting. Oftast så resulterar gapskratten i sådana kikningar så att han får hicka.

Nu ligger han och sussar så gott i sina nytvättade lakan. Undrar om han uppskattar dem lika mycket som vuxna brukar göra? Kanske inte riktigt...;-)

För övrigt har han nu fått smakportioner av gröt flera kvällar i rad och han verkar verkligen gilla det. Först ser han lite skeptisk ut, men sedan sitter han och smaskar. Har inte förevigat dessa ögonblick ännu - så ikväll måste det ju bli någon bild också. Lovar att lägga ut grötmonstret här sedan.

3 kommentarer:

Klockan 22 augusti, 2006 22:04 , Blogger Camillas lockar sa...

Gapskratta åt ingenting - det låter underbart! Längtar.

 
Klockan 23 augusti, 2006 09:51 , Blogger Linda sa...

Japp härligt är det. Igår kväll var han småtokig hela kvällen och ville bara skratta. Till slut blev han övertrött och somnade i princip skrattande..

 
Klockan 23 augusti, 2006 20:25 , Blogger Camillas lockar sa...

Så vill jag också ha det! Fast idag har han fått spruta, så det är precis tvärtom. Gånger tio. Kinkig värre, men det får man väl ta...!

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida