Mammabubblan x 2

Bloggen började mitt i mammabubblan runt Max och nu har den tagit lite ny fart sedan lillebror Erik kom till världen.

fredag, april 27, 2007

Tänk vad man hinner

när Max sover. Nu har jag lyckats deklarera, äta lunch, läsa tidningen + alla bostadsbilagor, pratat i telefon + lite andra småsaker. Skönt att få undan lite. Väntar nu på att gå ut med lilla trollungen. Vi är visserligen lite snoriga och hostiga, men i det här vädret kan man ju inte sitta inne. Var ute vid 9-tiden och redan då var det ordentligt varmt. Hoppas det blir så här hela helgen. Vi tar en tur ut till vår älskade stuga. Jag längtar efter att se vitsipporna stå i full blom och lägga mig i hängmattan och titta upp på en klarblå himmel:-)

Max vill inte riktigt gå själv ännu. Jag tycker att jag sagt i evigheter nu att snart gör han det nog, det är bara en fråga om ett par veckor - men han verkar trivas att gå längs väggarna och möblerna. Enda gången som han blir lite frustrerad över att inte helt och hållet självständigt kunna gå är ute på lekplatserna. Då skulle han bra gärna vilja sätta av utan att ha mamma släpandes i hasorna.

Här kommer en härlig bild när Max lagar mat:-)

Bilden är tagen hemma hos goda vänner. Spisen var omåttligt populär hos Max och vi får nog fundera på att skaffa något liknande. Apropå att jobba i köket så har Max blivit jätteduktig på att plocka ur diskmaskinen. Han står och tar bestick för bestick och ger mig. Jättegulligt.

Ännu en sak apropå kök. Nu har vi gjort vår beställning. Det blev ett Noblessakök och det kommer levereras i vecka 25 precis innan midsommar. Så nu håller vi på att längta ihjäl oss.

Nehej, nu ska jag se om den där lilla sovande killen tänker vakna snart.

5 kommentarer:

Klockan 27 april, 2007 22:22 , Blogger Camillas lockar sa...

Max kommer att knalla själv vilken dag som helst! Han är ju så himla nära varenda gång vi ses ju :-)

 
Klockan 28 april, 2007 09:18 , Blogger Anette sa...

vilken fin spis. och Max ser verkligen ut att stortrivas.
*massor med kramar*

 
Klockan 28 april, 2007 17:17 , Anonymous Anonym sa...

Man får verkligen passa på att göra massa saker när ungen sover =). Tyvärr så hamnar man ofta vid datorn istället för det man ska göra. Jag tror oxå att Max snart knallar själv, han måste bara våga släppa taget! FOrtsätt vara på lekparken, så går han nog snart ifrån dig =)

 
Klockan 30 april, 2007 00:52 , Blogger Kajsa sa...

Kul att Max gillar spis. Det verkar alla ungar älska - vi har köpt en till L i fördelsedagspresent så vi hoppas hon är som alla de andra ungarna ;-)

 
Klockan 30 april, 2007 15:39 , Anonymous Anonym sa...

Vi har en spis i förrådet till Max om du vill ha!

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida