Mammabubblan x 2

Bloggen började mitt i mammabubblan runt Max och nu har den tagit lite ny fart sedan lillebror Erik kom till världen.

tisdag, september 04, 2007

Det rullar på

I helgen var det dags för systers bröllop. Max snörvlade väl lite under dagen, men det var ändå väldigt ok. Han blev nog av med det värsta under fredagen. Han skötte sig tämligen väl under hela dagen och stal inte showen helt under vigseln (även om han busade på lite i kyrkan).
Han somnade in vid nio och vaknade sedan upp vid ca 23.45 och då började vi dra oss tillbaks efter en skojjig kväll.

Trots att det inte blev så sent, var vi ändå rätt trötta under söndagen. Vi lyckades med nöd och näppe få upp en hatthylla här hemma. Vi är inte de händigaste och mest samspelta när det gäller praktiska saker kan man väl säga....

Igår var Max på dagis som vanligt. Han verkade trivas, men det blev inget försök till avsked. Det blev det däremot idag och först började han gråta, men han slutade tydligen så fort jag kommit utanför dörren. På torsdag lär han få äta och ev. sova där om allt flyter på.

3 kommentarer:

Klockan 05 september, 2007 16:06 , Anonymous Anonym sa...

Hihi är ni inte som Anneli & Janne med andra ord! Det är nog inte Mats & jag heller utom när det gäller matlagning! Där är vi väldigt synkade:o)

 
Klockan 07 september, 2007 08:27 , Anonymous Anonym sa...

Spännande!

 
Klockan 08 september, 2007 20:08 , Blogger Camillas lockar sa...

Å vad härligt att ni kommit så långt! Varit inne och kikat hos syster, glömde helt bort att ni faktiskt varit på bröllopet redan... de e mycket nu :-)

Vi hörs snart!

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida