Mammabubblan x 2

Bloggen började mitt i mammabubblan runt Max och nu har den tagit lite ny fart sedan lillebror Erik kom till världen.

söndag, mars 18, 2007

Vi har fått en ny kompis

Vår granne Manne - han som glatt springer omkring och stör grannarna under oss... har fattat tycke för att komma och hälsa på oss. I går var han här säkert en halvtimme och i förmiddags när jag stod i duschen var det dags igen. Han ville komma in och prata lite om hur vi tänker göra om i lägenheten. Han har massor med förslag och lite småroliga idéer. Gissar att hans framtida proffession är typ arkitekt eller byggnadsingeniör. Hemma hos sig har han klossbyggen i hela vardagsrummet, så Max får inte komma dit och hälsa på. Det är bättre att vi är här nere hos oss enligt Manne;-)

Max är väldigt nyfiken och vill väldigt gärna leka med Manne. Tyvärr är Manne mer lillgammal och vill prata med oss vuxna snarare än att leka. Jag visade ett gäng böcker vi har, typ Djungelboken, Emil mfl - men Manne tyckte det var strunt. Han håller just på att läsa om vilda djur och Masajer i Afrika - mer faktabetonade böcker än sagoböcker. Inte illa för en 4,5 åring..

2 kommentarer:

Klockan 19 mars, 2007 09:02 , Anonymous Anonym sa...

Oj oj har ni en liten "professor" i ert hus :). Vi har ju en del klossar hemma får väl ta med dem
till Max så kanske de har något att göra ihop.

 
Klockan 21 mars, 2007 15:01 , Anonymous Anonym sa...

Nu undrar jag och kusinerna vad den lille 1 åringen önskar sig i present och när han tänker fira den.
Som vanligt så är det ju fullt upp men vi kanske kan klämma in ett Stockholms besök framöver. Kanske inte de närmsta helgerna men snart...

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida