Mammabubblan x 2

Bloggen började mitt i mammabubblan runt Max och nu har den tagit lite ny fart sedan lillebror Erik kom till världen.

söndag, september 10, 2006

Skön lördag

Igår hade vi en riktig toppendag. Först så låg vi och drog oss riktigt länge i sängen. Vi lyckades faktiskt få Max att somna om ganska snabbt efter standardvakningen vid 6-tiden.

Sedan gick vi ut på promenad i solskenet.

Målet var Moderna Museet där vi skulle träffa Gisela. Vi började med lite fika på deras uteterass och det satt som en riktig smäck. Jag som är överförtjust i fruktsallad fick mitt lystmäte. Kikade lite på utställningarna som pågick och Max satt i bärselen. Han verkade helnöjd och tittade nog lite extra på vissa tavlor. Han förstod nog inte att uppskatta en Miró eller Picasso, men man vet ju aldrig. Jag som inte är någon stor konstkännare, gillade den här (skulle för övrigt passa över vår soffa:-))


Därefter tog vi en tur till Åhléns och handlade lite kläder till Max. Tack och lov har Roger och jag ungefär samma smak när det gäller grejer till honom. Ingen utav oss ville köpa en Dieselpyjamas för 349:- ... Konstigt va:-) Vi konstaterade att märkesgrejer inte lär bli aktuellt förrän han möjligtvis förstår något utav det själv (om ens då..)

När vi kom hem var Max på ett strålande humör. Han skrattade, småpratade och lekte med oss. Hur härligt som helst - man önskar att hans humör alltid vore så. På kvällen åkte vi lite spontant hem till Arnfinn och Ingrid. De bjöd påpassligt på god mat. Trevligt att kunna umgås på det viset även i Stockholm. Det är ju annars rätt sällan som man bara lyfter luren och hör om man kan komma över en stund i den här stan. Åtminstone för oss.

I dag funderar vi på att ta oss till valdebatten mellan Kristina Axén Ohlin och Annika Billström i Vasaparken. Innan förra valet så stod ju Annika och svor på att det inte skulle bli några biltullar, så vem vet, man kanske får höra någon ny floskel den här gången:) Vi får se hur det blir - det beror nog på vilket humör Max är på.

1 kommentarer:

Klockan 11 september, 2006 10:56 , Anonymous Anonym sa...

Här för himla go eran lille plutt.
Ser störtskön ut i sina solbrillor.

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida