Mammabubblan x 2

Bloggen började mitt i mammabubblan runt Max och nu har den tagit lite ny fart sedan lillebror Erik kom till världen.

torsdag, december 21, 2006

Da'n före da'n före doppare...

Tänk att man alltid har så många saker att pyssla med. Alltid är det någonting - det är sällan man bara sitter och gör ingenting. Trodde innan barnledigheten att det skulle vara svårt att få dagarna att gå - åtminstone i perioder - men ack så fel jag hade. Idag har jag jobbat i ca 2 timmar, diskat, plockat undan lite, slängt tidningar och glas, pantat flaskor, handlat i 2 omgångar, postat julkort, ätit lunch med Max.... Det kan ju tyckas vara småsaker, men tiden bara flyger iväg. Det känns konstigt att det här ska ta slut en dag - att man ska gå tillbaks till jobbet på heltid. Undrar hur man ska hinna med allt då?

Imorgon blir det paketinslagning och så får jag skicka ut Roger att köpa de sista klapparna. Han är passande nog ledig.

Max favoritsyssla är att resa sig mot ostadiga saker, leka tittut, säga mamma, pappa och lampa (ampa) och pilla på allt som inte bör pillas på. Det är ju ett väldans kul ljus som blinkar från datorn, är det inte också väldigt spännande med kontakter, sladdar, smutsiga vagnshjul, skor som är indränkta i fotsvett och allmän smuts..... Hmm - turligt nog gillar han att tvätta händerna i handfatet. Tror att han känner sig lite stor då.

Lunchen idag bestod av delikata hotdogs och snabbfullkornmakaroner. Max tyckte att det var ytterst vällagat och åt med god aptit. Han fick dessutom lite egen mat som var något kletigare - vilket också syns på bilden. Han tycker att det är väldigt spännande att få äta samma sak som mamma. Antingen det är varm mat eller smörgås. Är det däremot bitar i burkmaten, så är det inte vidare populärt. Möjligtvis går någon sked ner, men inte mer än så.

3 kommentarer:

Klockan 22 december, 2006 11:43 , Anonymous Anonym sa...

Tur att han gillar gourmet mat :)
/Anneli

 
Klockan 22 december, 2006 11:47 , Anonymous Anonym sa...

Ja visst är det bra att han gillar gourmet mat! Välkommen till barnfamiljernas middags träsk!
Vi ses i helgen, längtar efter er:)
Mest Max då....

 
Klockan 28 december, 2006 11:39 , Blogger Camillas lockar sa...

Haha, snyggo! Vad de lär sig mycket nu. Det bara rasslar till så har de fixat tre färdigheter till!

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida