Mammabubblan x 2

Bloggen började mitt i mammabubblan runt Max och nu har den tagit lite ny fart sedan lillebror Erik kom till världen.

torsdag, oktober 26, 2006

återfall

Läggningen började strålande. Han var nybadad, nyäten och trött. Först så provade han ett litet skrik när vi la honom, men blev tyst nästan genast. Förundrade satte vi oss i soffan och undrade om det kunde vara så bra?
- Det kunde det inte, sakta men säkert började skriken eskalera igen - det var liksom som han inte kunde bestämma sig. När man trodde att nu då, då satte han igång igen. Det var ingen idé att gå in var 5 minut, för då skrek han bara ännu mer. Efter 50 minuter gick jag in och började sjunga "när trollmor..." med ganska bestämd röst - då slocknade han bara pang bom... Intressant att se hur natten blir och om det går bättre igen i morgon kväll.

3 kommentarer:

Klockan 27 oktober, 2006 13:02 , Blogger Camillas lockar sa...

Oh my god. Ja, det känns igen det där. Precis som du säger så kan det bli värre när man går in. Blir liksom lite påminda om att "just det, där är nån som kan ta upp mig". Vi lyssnar jättemycket på hur skriket låter, är det inte hysteriskt eller väldigt olyckligt (utan snarare argt) - så skippar vi att gå in. Tonfallet är a l l t - jag är ganska sträng och uppmanande att det är absolut inget att välja på; du SKA SOVA!

 
Klockan 28 oktober, 2006 01:10 , Blogger Anette sa...

Är väldigt nyfiken på hur det går med nattningen och ifall 5-minutersmetoden fungerar.

Än så länge låter vi vår liten styra dygnet rätt så rejält. Tacksamt nog har det börja vända sig lite till det bättre igen. *peppar peppar*

 
Klockan 28 oktober, 2006 09:56 , Blogger Linda sa...

Ja igår kväll så gick det på 35 minuter, så det bättrar sig. Vi går in när vi känner att det är rätt, men inte alltid var 5 minut. Det känns åtminstone som vi är på spåret - tyvärr så har jag fått en ny brakförkylning och Max är på god väg. Nysningarna har precis satt fart på honom - vi får hoppas att nattningarna fungerar ändå...

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida