Mammabubblan x 2

Bloggen började mitt i mammabubblan runt Max och nu har den tagit lite ny fart sedan lillebror Erik kom till världen.

tisdag, april 03, 2007

Härlig helg i stugan


I helgen firade vi Max tillsammans med våra mor- och farföräldrar. Det var väldans skönt och vara ute i solen så mycket. Max verkade stormtrivas, men så fort jag finns i närheten så är han extremt mammig just nu. De andra fick nog inte krama så mycket som de ville på honom.


Alla presenter föll Max i smaken. Han fick en brandstation, snygga kläder och små bilar. När syrran kom på söndagen fick han en gräsklippare och ett pussel. Vissa leksaker fick följa med hem hit till lägenheten, men vissa fick vara kvar. Det känns skönt att inte släpa allt fram och tillbaka hela tiden och dessutom blir det ju roligare för Max med lite nya grejer på respektive ställe.

Apropå leksaker, så kan man säga att berget här hemma växer. Undrar var man ska göra av allt. Det känns som det är lätt att det eskalerar. Nu är det väl fortfarande överkomligt, men det ligger ju ändå klossar, legobitar, bilar, gåvagn mm både lite här och där. Det lär ju inte bli färre leksaker med tiden....

Nehej, nu är det dags att jag börjar fixa i ordning mig. Max ska vaccineras kl. 11.. Sedan blir det lek med polarna i parken i eftermiddag.

3 kommentarer:

Klockan 03 april, 2007 20:18 , Blogger greentova sa...

precis! jag trycker det är leksaker överallt! var ska man göra av dom? och det lär ju inte bli bättre efter 1-års kalaset :-)
inte vill man slänga något, för tänk om han tycker just den grejen är jätte rolig om en månad eller två...
Vad härligt det låter med en aldeles egen liten stuga som man kan mysa i :-)

 
Klockan 03 april, 2007 21:45 , Blogger Kajsa sa...

Kanske skulle man ta och önska sig förvaring i 1-årspresent :-D

 
Klockan 03 april, 2007 23:34 , Anonymous Anonym sa...

Vilken fin liten kille ute på promenad på landet, det var toppen att vara där med den lilla godingen.

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida