Mammabubblan x 2

Bloggen började mitt i mammabubblan runt Max och nu har den tagit lite ny fart sedan lillebror Erik kom till världen.

onsdag, oktober 03, 2007

Facebooka mig hit och dit..

Ja, vare sig man vill det eller inte så blir man fast i facebook om man väl börjar. Det kräver hela tiden aktivitet - att man ska svara på om man är kompisar osv. Även fast man tänker att man inte ska fastna så gör man det ändå. Så nu stjäl facebook tid från bloggen och framförallt från jobbletande.


Uppdateringarna här är ju inte så vidare regelbundna, men det beror väl på att mammabubblan har brustit. Nu är man liksom inne i det där "normala" livet - lämna - jobba - hämta - laga mat - bada - godnattsaga - vakna - stressa till lämning osv... Var på föräldramöte igår på dagis och då fick jag höra att 1 barn är inget barn, medan 2 barn skapar fullständigt kaos (en av papporna beklagade sig). Allt är väl relativt helt enkelt. Inte för att jag tycker att livet är så kaosartat. Max trivs toppenbra på dagis och han är ganska medgörlig när man ska gå dit, hem osv. Mitt kaos handlar ju mer om jobbet och att jag vantrivs så grymt just nu. Har varit på en intervju idag, som jag hoppas en hel del på. Det vore bara för skönt att hitta något nytt.

Det känns som om det är dags för en bild....

5 kommentarer:

Klockan 04 oktober, 2007 13:13 , Blogger Kajsa sa...

Dags att läsa Hillevi Wahls kåseribok "Från fuskmamma till supermamma"! Lite baksidestext; "Att bli mamma är visserligen en stor grej - men att börja jobba igen, efter att man äntligen vant sig vid sitt nya liv, är inte att leka med det heller." :-)

 
Klockan 04 oktober, 2007 21:26 , Anonymous Anonym sa...

Vilken snygging :) men vad har han på fötterna?

 
Klockan 04 oktober, 2007 22:01 , Blogger Camillas lockar sa...

Nä men åååå!!!! Kuuuuuul! Du vet hur mycket jag håller tummarna för dig och din nya arbetsplats ;-D

 
Klockan 05 oktober, 2007 13:35 , Anonymous Anonym sa...

Visst är han snygg, men Anneli förstår väl inte att han har tofflor på fötterna.
Mamma & mormor

 
Klockan 06 oktober, 2007 10:01 , Blogger Anette sa...

ja, visst rullar allting bara på nuförtiden. förstår alls inte vart dagarna tar vägen... vilket ju låter aningens oroväckande om det blir ännu mer fart och fläkt när de blir två.

massor med kramar från göteborg!!!

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida