Mammabubblan x 2

Bloggen började mitt i mammabubblan runt Max och nu har den tagit lite ny fart sedan lillebror Erik kom till världen.

lördag, oktober 28, 2006

Lugn i stormen

Max och jag skulle ha en riktig kurardag igår - med tanke på stormen. Det kändes dock som den aldrig riktigt kom. Plötsligt så strålade solen på eftermiddagen, så då var det ju bara att ge sig ut på en liten promenad - trots innesittarambitionen.

Nattningen igår tog 35 minuter och det var inte fullt skrik hela tiden, så det går ju åtminstone i rätt riktning. Ibland är det väldigt nära att man ger upp, men då vore ju de gångna kvällarna helt förgäves och det känns lite elakt. Nu ska vi banne mig klara av det här. Jag hoppas att förkylningen inte ska sätta stopp för oss.

Till frukost fick Max Havregröt och det var riktigt smaskens. Tidigare har han fått Majs & Havregröt, men han verkade gilla bara Havre mycket bättre. Det var verkligen som han inte kunde få nog. Dessutom börjar han nu lite smått hitta tekniken med pipmugg - han har velat snutta på samma sätt som han gör på flaskan och det har ju inte riktigt fungerat.

Nu ska vi bara se till att ha en skön helg, hela familjen. Det ser soligt och fint ute så det får nog bli en höstpromenad bland annat.

1 kommentarer:

Klockan 28 oktober, 2006 14:40 , Blogger Camillas lockar sa...

Skönt att nattningen verkar gå framåt! Njut av helgens underbara väder (idag i alla fall) :-)

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida